ان كنت مدير وأصدرت قرارا بمنح الموظف الحرية والمرونة في وقت العمل فهل ستزيد الانتاجية أم أنه قرار خاطئ؟

تم إضافة السؤال من قبل malik jadallah , Business manager , Imkanat Medical solutions Co
تاريخ النشر: 2014/05/13

العمل بحريه ولاكن يوجد بعض الموظفين تستغل هذة القرارات لمصلحتها

  1. ترجع على حسب نظرة المدير للموظف
  2. لو نجح معاة يزيد من كفائتو فى العمل ام لو اساء تقديدو يرفع من قدرتو فى العمل
  3. فى كلتا الحالتين هو الى كسبان
  4. رفع روح المعنوية مهما جدا لاى موظف لانو بيزيد من انتاجو

mazen Hakem
من قبل mazen Hakem , مترجم لغه روسيه , شركة جياد

دائما تصدر قراراتي بناءا على التقرير الوارده عن حالة هذا ( الموظف ) المندوب ونظرا لمبيعاته و نشاطه في عمله و لمعرفتك ذلك وضعه تحت النظر لفترة و مراعاة نتائج مبيعاته والارباح !!!

Rami AbdelGhani
من قبل Rami AbdelGhani , Management Information Systems Manager , United States Agency for International Development"USAID"

يعتمد على نوع العمل في بعض الأوقات تكون ساعات العمل هي الوقت المتوقع لتسيير العمل ولكن اذا كانت الحاجه للموظف في اوقات خارج العمل فيجب توفير ليونه من جهتي ليقوم الموظف بتوفير ليونة من جهته مع مراعاة مراقبه ساعت العمل المطلوبة

Mohamed Hagag
من قبل Mohamed Hagag , Warehouse Operations Manager , Nahdet Misr

لو اصدرت قرار منح الموظف الحرية يبقا لازم اكون متاكد من قرارى للموظف الى يستاهل القرار لانها ممكن تكون سالبية

على العمل مع موظفين مستهترين

Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Mohamed , مهندس ميكانيكا , مصنع 54 الحربى

سلاح ذو حدين بعض العمال يتعامل معك على انك ضعيف فى السيطره على الانتاج وبعضهم يكون حسن التصرف بس نصيحه متحطش ايدك تحت ضرس حد ولكن لو تم ربط الانتاجيه بمرتب او حوافز يكون دا الافضل