كيف يتم دهان الالومنيوم؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed القاضى , فنى الوميتال ومراقبه الجوده , الهندسيه لاعمال الالومنيوم والديكور(ايكاد)
تاريخ النشر: 2014/04/30
ahmed سعيد قدرى
من قبل ahmed سعيد قدرى , فنى تركيبات , شركه ايمكو لانظمه الالومنيوم المتطوره

الالوميتال ليها افران معينه بيتطلي بيها اللون  وتسمى بالبودره الالكتروستاتيك

سعيد ربيع احمد مطاوع
من قبل سعيد ربيع احمد مطاوع , مهندس تركيبات , قبنوري

يتم دهان الالومنيوم عن طريق وجود خط المعالجة الكميائية لمشغولات الالومنيوم وكابينة رش اوتوماتيكي وحدات رش يدوي ذو مواصفات خاصة على حسب التصميمات الهندسية أيضا فرن للمعالجة ذو مواصفات خاصة وايضا ماكينات تشطيب اللون الخشبي

ويستخدم للدهان بودرة او دهان LBVC او البوليستر بودر من نوع thermo-setting

رامى فاروق
من قبل رامى فاروق , مهندس , المملكه

دهان باستخدام الإلكتروستاتيك