لماذا إقرب الناس إليك ف الواقع يتخلوا عنك ف عز عز ما إنت فعلا حقيقى محتاج لهم رغم إن المساعدة المطلوبة ف إمكانياتة دون أى تكلفة مادية.ولو هو مكانى ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Almaz , رئيس قسم التوابل , الشركة المصرية لتجميد وتصنيع الحوم
تاريخ النشر: 2014/04/02
على الهوارى
من قبل على الهوارى , بائع , الدولية للمحمول

فى الحقيقة انى هى الدنيا كده        معنى ذلك ان كده الناس دى مش اقرب ناس ليك ولا حاجة لانى لوكانوا قريبن عمرهم ما يتخلوا عنك  لانى الناس

الصح عمرهم ميتخلوا عن حد

واكيد انت مخدوع فى الناس دى