سوال واريد الاجابة بصراحة هل رايت مرة شخص كونت تظنو فاشل وبعد كدة لقيتو ممتيز جدا فى الشغل وهل حدث العكس رايت شخص كونت تظنو ممتيز وبعد ذلك رايته فاشل

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Figo , ببحث عن عمل , شركات تتطمح الى ان تكون الافضل انشاء الله
تاريخ النشر: 2014/03/14
hamade esmat
من قبل hamade esmat , مسؤال التسويق والعلاقات العامة , AddVet

كتير على فكرة اوى ناس تفتكر انهم هيكونوا حاجة وتلاقيهم حاجة تانية

احمد جابر
من قبل احمد جابر , مشرف اكاديمى , مركز لمار للتدريب

نعم