هل هناك طريقة لربط الكاميرات بالانترنت بالراوتر العامل بشرحة مع جهاز dvr شبكة عادى؟

عند ربطى لكاميرات المراقبة بالانترنت بيكون فى حالتين الاولى ان الانترنت عند العميل بيكون من خلال خط ارضى وراوتر بجيب جهاز dvr شبكة وراوتر سيسكوا واربط الكاميرات بعد ظبط الاعدادات الثانية ان الانترنت عند العميل من خلال شريحة جوال بداخل راوتر انترنت فى الحالة دى بجيب auto ip dvr (egard) .f وهذا الجهاز لا يتطلب اى اعدادت ولكن غالى

تم إضافة السؤال من قبل yasser sharaf , Excutive Manager , TTWCIT
تاريخ النشر: 2014/03/11
Mohamed Abdel_Gwad Bakr Mohamed
من قبل Mohamed Abdel_Gwad Bakr Mohamed , رئيس قسم -مهندس صيانة , هيئة ميناء دمياط

- يتم إتخاذ كافة الصلاحيات الامنية لدخول الجهاز التسجيل علي الشبكة

-بحدد الــstatic ip  لجهاز التسجيل dvr  علي أن تكون في نفس الVlan

-يتم تحديد الـgate way -DNS

-يتم توصيل كابل الشبكة بالجهاز وإجراء تجربة (ping)

Ahmed Fikry abd elazim
من قبل Ahmed Fikry abd elazim , System Engineer , Black Bear Co

يفضل يكون عندك

 Static IP

وبعد كده تفتح

Port

وبعد كده تفعل

UPNP

واذا لم يوجد

 Static IP

يوجدخدمة أخرى داخل

DVR  والروتر اسمها DDNS

وبعض الاجهزة الجديدة بيكون فيها الخدمة مجانية

وارجو انا اكون افادتك لو في اي استفسار انا موجود

yasser sharaf
من قبل yasser sharaf , Excutive Manager , TTWCIT

بالنسبة لل DMZ ممكن حضرتك تشرح لى ازاى استخدمها

yazeed badareen
من قبل yazeed badareen , head of operations , Demisk Technology LTD

ممكن عن طريق بورت فوروردينغأو دي ام زي و يمكن اعطاءه  دي ان اس

Wael khalfalla
من قبل Wael khalfalla , مشرف مواقع , شركة ازميل للهندسة المحدودة بعدها شركة فاست زون الهندسية وبعدها شركة ماستر التجارية

نحجز ايبي ثابت من مواقع اشتراك الايبى الثابت ومنها نثبت الاعدادات علي جهاز التسجيل ونربطجهاز التسجيل براوتر لنقل الفيديو الي المكان الذي نريد فيه عرض الفيديوا علي وجه الارض ويتطلب ذلك وجود خدمة انترنت علي الراوتر ونستقبل القيديو ونعرض التسجيلات ونراجعها اما علي الموبايل ببرامج تعمل مع نسخة جهاز التسجيل او علي اجهزة حاسوب نفوم بتنزيل برنامج cms وهو نظام التحكم والادارة يعمل مع نسخة جهاز التسجيل

Salah Abdelfatah
من قبل Salah Abdelfatah , Technical support engineer , German University in Cairo

اسهل  طريقة إنك تتطلب  من مزود الخدمة ip static وبعد كدا تعملة port forward وتعدل الاعدادات فى ال DVR إنه يستخدم الايبيهات الجديدة

mohanad mahmoud abo bakr
من قبل mohanad mahmoud abo bakr , مهندس تركيبات كاميرات مراقبة و انذار السرقة , Comatrol

يتم الربط من خلال static ip من مزود الخدمة الطريقة التانية : يتم تفعيل UPNP من على الراوتر لربط ال DVR

ايهاب محمد الشرقاوى
من قبل ايهاب محمد الشرقاوى , مشرف قسم الاتصالات , الشركة الاقتصادية للتنمية العقارية

كيفية منع اختراق اجهزة دى فى ار داهو

عايز اعرف نوع جهازى ليه مبيدخلش عل الروتر وارجو الرد فورا

hossam mohammed
من قبل hossam mohammed

جهاز الدى فى أر عند مراقبتى بالتليفون لا يظهر إلا من الروتر بتاعه أى وأنا فى البيت لا أستطيع مراقبته

وهذا حدث من يومين طو ما أنا على شبكته يظهر على الجهاز غير ذلك لايظهر

فهل يوجد حل