أنت ممثل لشركتك لدى البنوك مع العلم ان هذا العمل يعتمد الى حد ما بعلاقاتك مع موظفي البنوك كيف تنمي تلك العلاقات وهل ستحتاج الى مساعدة الشركة بذلك ؟

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED KHAYR ALMISLAT , مدير قسم التأمين , شركة الجري للنقليات
تاريخ النشر: 2014/02/19
Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

اول شىء لازم تكون محاسب شاطر قوى وتكون مقنع لموظف البنك اللى هتتعامل معاه خصوصا لو فرع التسهيلات والائتمان وبالاحرى تكون فاهم شغالك قوى وملف الشركة اللى انت بتمثلها ممتاز لدى البنك وذى ما اقالوا الاخوة البشاشة والاخلاق وكدا وسا سلام لو كنت اشطر من  موظف البنك نفسة  ويحس انه هو بيستفاد من خبرة حضرتك ساعتها كل شىء هيبقى كويس جد

أيمن عبد الواحد حسانين عبد الواحد
من قبل أيمن عبد الواحد حسانين عبد الواحد , المدير المالى والإدارى , شركة ابو المكارم للمقاولات والإنشاءات -- ش.م.م

اعتقد ان العلاقات الشخصية مع موظفى البنوك وخاصة عندما تستطيع ان تكون علاقات قوية تقوم على الاحترام المتبادل والفهم ومساعدة الآخرين اساس نجاح ملف الشركة بما تضخه من معلومات تفيد الشركة للبنك وحقيقة ارى مع ما لمسته من خلال خبراتى فى التعامل مع ملف الشركة بالبنوك المختلفة ان العلاقات الشخصية مع الموظفين المسئولين عن ملف الشركة بالبنك يساعد كثيرا فى تقوية ملف الشركة وتسهيل المعاملات المختلفة للشركة لدى البنك وبالتأكيد للشركة وقوة ملفها تأثير فى التعامل مع موظفى البنك ولكن يبقى التأثير الإقوى للعلاقات الشخصية بموظفى البنك

اولا لااعتمد على الشركة فى توطيد العلاقة ولكن يتم توطيدها عن طريق المعامله الشخصية بينى وبين موظفى البنك

MUHAMMAD JAMIL NAWAB VP ll MBA
من قبل MUHAMMAD JAMIL NAWAB VP ll MBA , MBA | Incharge Retail Commercial Credit Hub, (VP-II) Bank Al Habib Ltd Vehari, Pakistan , Bank Al Habib Ltd Pakistan

مع التحيات، واعتذار الكرام،،،،،، الرجاء مسح إجابتك عن الرد الألغام. مع خالص التقدير،