على فكرة كلنا بنتكلم بلغه المحاسيه ال اخدنها فى الكليه والحمد لله محدش اشتغل بيها موش مهم تكون عارف الاهم انك تحاول تتعلم اكتر وتثبت نفسك وامنتك، ما رأيك؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Magd Mahmoud Osmaan Magd Mahmoud Osmaan , مساعد مدير تكاليف , مجموعه قرى سياحيه فى الغردقه
تاريخ النشر: 2014/01/27
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

حسب اللي المكان اللي انت شغال فيه بتمارس فكلما ارتقيت وجدت نفسك بتمارس اللي تعلمته