ماهو رد فعلك في حاله دخول العميل عليك وكان يريد مديرك مباشرة ولايريد التحدث معك فما هو تصرفك ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed bahget hamam , موظف خدمه عملاء , Sponsored by the Future Generation Foundation
تاريخ النشر: 2014/01/20
ahmad ahmad
من قبل ahmad ahmad , نائب المدير العام , المجموعة الذهبية العالمية للتجارة والتسويق

شكرا على الدعوة

ارحب به واعلمه ان المدير سوف يقابله بعد دقائق قليلة واحاول ان اجلسه معى وارى ان كان سيشرب فنجان قهوة او ما يرغب به ولا افتح معه الموضوع الذى يزعجه نهائيا ولا اكلمه فى العمل بتاتا بل مواضيع فرعية وخلال خمسة دقائق تلقائيا سوف يقوم بشرح ما يزعجه فإذا كان بامكانى مساعدته سوف اساعده واذا لم استطع سوف ادخله على مديري ولكن بحال افضل مما أتى عليه .

rehab sobhy
من قبل rehab sobhy , سكرتيره , سكرتيره ف شركه صيانه

اول حاجه هرحب بيه وابتسم ف وشوه واحاول اتصرف معاه بعقلانيه واحاول اساعدوه ع قد مااقدر وكمان هاخد ميعاد معاه ليقابل المدير ف وقتت تانى .اذا كان المدير مشغولا .سوف اطلب له كوبايه عصير .واحاول اكلم معاه ف اى شى يحبه .لابعدوه عن التعصب والنرفزه واحاول اكون دمى خفيف لكى يهدا

واذا اصر ع مقابله المدير فسوف ادخلوه اذا كان مدير يريد ذلك او اذا كان غير مشغولا

التصرف باللباقه مع العميل وعدم الغضب والاستئذان من مدير العمل  للجلوس مع العميل  وحين انتظار العميل معى سيفتح الموضوع وعند اذ اجاوب عليه بموضوعيه وابحث عن رأس المشكله واسهل ترتيب الحل وانا اتحدث

Abdulbaqi Seraj El-Din
من قبل Abdulbaqi Seraj El-Din , مدير المبيعات والتسويق , مجموعة شركات سمارت ستون

امتصاص الغضب

الكلام الطيب

اسئذان المدير