سيارتان من نفس النوع و الموديل تسابقا مسافة 20 ك م بنفس السرعة وصلت احدهما قبل الاخرى بنصف ساعة فما الاسباب؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed esmat taha , ادارة المبيعات , مؤسسة الشلقامي للحلويات
تاريخ النشر: 2014/01/18
ahmed gado
من قبل ahmed gado , سائق , حلوانى اخوان

فى اشياء كثيرة اما فى مقاسات الاطارات او فى الحمولة او يكون السيارة التى سبقت زجاج سيارته مقفل والذى تأخر زجاج سيارتة مفتوح

أحمد محمد عبدالرازق
من قبل أحمد محمد عبدالرازق , سائق , الظافر للنقل

السبب تعطل السياره المتأخرة لأن السبق كله20 كم ازاي توصل قبلها بنصف ساعة ... لاسمحت اكتب للأزكياء فقط عشان الناس تفكر شوية

السلام عليكم

الاجابة على سؤالكم الكريم  ان الفرق في مقاس وقطر الدواليب هو السبب يعني السيارة التي وصلة اولآ هي التي تملك الاطارات ذات المقاس الأكبر

                                                                 وشكرآ لكم   الشيف احمد