أذكر ثلاث طرق لفتح برنامج الورد؟

تم إضافة السؤال من قبل rafat hussein , programer , suprem judge department
تاريخ النشر: 2013/06/08
Mohamed Ahmed Abd el rahman
من قبل Mohamed Ahmed Abd el rahman , مسئول تكنولوجيا المعلومات , كبرى شركات تصنيع اللحوم و المواد الغذائية بمصر

1- اولا من قائمة Start ثم اختار البرامج ثم ميكروسوفت اوفيس هتلاقى الوورد قدامك .
2- اعمل كليك يمين و اختار New من القائمة هتلاقى ايقونة الوورد اختارها و بكده تبقى عملت مستند جديد و فتحت الوورد فى خطوة واحدة.
3- من قائمة RUN اكتب winword و اضغط Enter هتلاقى الوورد فتح على طول .
4- لو عندك مستند مكتوب قبل كده او محفوظ بفتحة تكون فتحت الوورد .