هل الإخلاص فى العمل يراه المستفيدون إحتياج للعمل ولايمكن ترك العمل من مبدأالإحتياج؟

تم إضافة السؤال من قبل حسن محمد السعيد يوسف سالم , مدير مصنع ملابس جاهزه , مصنع سما تكس للملابس الجاهزه
تاريخ النشر: 2014/01/14
احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

العلاقة الجادة بين صاحب العمل والموظف هى علاقة عطاء متبادل وحاجة متبادلة

فكما ان الموظف فى حاجة للعمل فان صاحب العمل محتاج للموظف خاصة الكفؤ المخلص

ومخطىء من يعتقد غير ذلك

Nazar Fadhil Abdullah
من قبل Nazar Fadhil Abdullah , باحث عن عمل ... , محطة كهرباء بيجي الحرارية

اعمل باخلاص وبصدق وقوة ودع تفسيرات الاخرين لسبب عملك المتوثب فانها لاتجدي نفعا

رامى مجدى
من قبل رامى مجدى , موزع , الشركه المتحده

لااعتقد الاخلاص شيء مهم في داخل الانسان ............