ماذا تفعل اذا طلب منك صاحب العمل عمل ما فى غير تخصصك على الاطلاق؟

تم إضافة السؤال من قبل معتز عبد المجيد حفناوى الشهاوى , محاسب , مؤسسة التوحيد الاهلية للسيارات الموزع المعتمد لمجموعة شركات عبداللطيف جميل (تويوتا)
تاريخ النشر: 2013/12/31
ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب
من قبل ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب , محاسب , شركه بيت الكهرباء

اذا كنت استطيع ان اعمل به ساعمله ولكن بطريقة احترافية حيث سابين للمدير اننى فعلا مشغول ولكن علشان خاطرك هحاول اعمله فى الفترة دى بس مش متأكد ان كنت هعمله ولا لا وبعدين اعمله

وهعمل كده علشان مش كل مرة يطلب منى حاجة زى كده فى وقت فراغى وياخدها تسلية بالمعنى الصحيح

واهم حاجة الادب والذكاء علشان تاخد إللى انت عاوزه

حسام العسلي
من قبل حسام العسلي , محاسب عام , عدة شركات

اذا كان الطلب بشكل ودي لايوجد مانع ويكون مسابةخدمة  اما  اذا كان فرض لااقوم به