ما هى السمات التى يجب ان تتوافر فى ممثل خدمة العملاء؟

تم إضافة السؤال من قبل kefah abd alhady mohamed ahmed abuyounes , وكيل الشركةـ لمكتب تليفون وتلغراف الدوير الاهلى , الشركة المصرية للاتصالات
تاريخ النشر: 2013/12/30
Mohamed Elazby
من قبل Mohamed Elazby , Mining Training Administrator , Centamin

اهم حاجه ان يكون فاهم الخدمات اللى بتوفرها الشركه كويس جدا لان ده هيكون عامل نفسى بالنسبه لممثل خدمه العملاء كويس جدا

بعد كده لازم يكون مقتنع بالخدمات او السلعه اللى بتقدمها الشركه

بالنسبه للتعامل مع العملاء اهم حاجه وضوح وقصر الكلام واعطاء المعلومه التى يريدها العميل اولا قبل التحدث فى اى شىء اخر ويجب ايضا ان عند استقبال الشكاوى ان يكون صبور بالاضافه الى اعطاء العميل الخيارات لحل مشكلته بنفسه وده بيبنى بين الشركه والعميل ثقه اكبر