الى متى سيظل التعليم فى مصر متاخر ؟

تم إضافة السؤال من قبل ashraf mohamed aboud محمد عبود , اخصائى اجتماعى ومدير ادارة حالات , مؤسسة فيس للاطفال فى احتياج
تاريخ النشر: 2013/12/16
mohamed afifi
من قبل mohamed afifi , Financial and Administrative Manager , Egyptian Ministry of Education

التعليم كالزراعة والصناعة والصيد والفلك ....................................... إلخ.

الناس هم الذين يتأخرون عن هذه الأنشطة ويتكاسلون عن طلبها والسعي ورائها وتحصيلها.

لاتلوم التعليم ولكن اللوم للناس.

Doaa ELrashidy
من قبل Doaa ELrashidy

لما تتقدم العقووووول هتتقدم منظومة التعليم المصررريه اكيييييييييييد للاسف احنا لسه مجتمع متأخر فعقلنا قبل اى حاجه تانيه وده اللى مخلينا متأخرين فالتعليم أو اى حاجه تانيه ...

لما اذا هذه النظر الى التعليم في مصر .أظن من رغبتك من أن يكون الشخص المصري هو الأفضل .أنا أرى أن الشعب المصري مثقف وواعي ومطلوب عند سائر البلدان .