ما اسوء موقف مر عليك بالعمل .. وما افضل موقف مر عليك بالعمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل salah alashqar , مستشار إداري Management Advisor Group/ مدير اداري - Administrative Manager , استرا / مجموعة العمري العقارية / أسكو / مجموعة آل مترك
تاريخ النشر: 2013/11/29
Heba Modhish
من قبل Heba Modhish , Marketing Manager , To You Uniform

أفضل موقف..يوم تكريمي في الحفل السنوي......وأسوأ موقف سرقة جهودي طيلة السنة من خلال موظفة إئتمنتها على مكاني

Mofareh Almalki
من قبل Mofareh Almalki , CEO & Admin Manager , Dam Services

- اسوء موقف

عندما اعمل الصحيح والادارة ترى الخطاء هو الصحيح

- افضل موقف

عندما اعمل بجد في عملي لاكتشف اني اعمل المستحيل

mohamed hamed mohamed
من قبل mohamed hamed mohamed , medical rep , galaxy

اسوء يوم ليا كان اول يوم بالعمل كنت حاسس اني تايه ف الشغل كنت عايزه يخلص باي طريقه

وافضل يوم بقي هو يوم القبض مش عليا طبعا  قصدي قبض المرتب

hesham hamed aly elmasry
من قبل hesham hamed aly elmasry , قائد سابق بالقوات المسلخة , القوات المسلحة

اسؤ موقف مر رت بة هو طلب احد الزين يعملون تحت قيادتي الشهادة معة في المحكمة ضد مديري مع علمي انة علي حق         افضل موقف هو اصراري علي الشهادة معة وتحملت المسؤلية كاملة

Majed Almutairy
من قبل Majed Almutairy , مدير موارد بشرية , شركة المياه الوطنية

اسوء موقف عندما يكون هناك تعارض في القرارات

افضل موقف عندما تقدر الادارة جهودك