ما هي المهنه التي كنت تحلم بها في الصغر ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ramy Fouad , Maintenance and Installation Engineer , Femto Trade Company for medical devices
تاريخ النشر: 2013/11/29
Ramy Fouad
من قبل Ramy Fouad , Maintenance and Installation Engineer , Femto Trade Company for medical devices

طيار

USAMA YOSSRY AHMED GENDIA
من قبل USAMA YOSSRY AHMED GENDIA , Resident Engineer , ACE ARAB CONSULANT ENGINEER - MOHARM BAKHOOM

الحمد لله

اللى انا فيها

waleed saeed
من قبل waleed saeed , Architectural Team Leader , Nesma & Partners Contracting Co.

مهندس معمارى

Ali Harin
من قبل Ali Harin , General Manager , Harinco For Contracting And Trading Company

مهندس مدني