التكيف يعمل وبعد 5 دقائق الكباس يفصل ما هي المشكله؟

تم إضافة السؤال من قبل hesham elsharawy
تاريخ النشر: 2013/11/29

- حمل زائد على الضاغط

- التيار الكهربائي زائد

- خلل الأفرلود

- خلل في الضاغط

- وجود إنسداد في الأنبوب الشعري أو صمام التمدد

thaer aldweik
من قبل thaer aldweik , فني صيانه عامه , مركز مستشفى الرشيد للطب نفسي ولادمان

1- عطل بلمروح الخارجيه

2-عطل في الكبستور

3-عطل فلماتور

4-عطل في الفرلود

5-عطل بقاطع الكهرباء

6-وجود طعج او خفس المواسير

tamer elhendy
من قبل tamer elhendy , مشرف , فندق دومينا كورال باي

ممكن الاحتمال الاكبر  بالنسبه لي هو معرفة ضغط الفريون في الخمس دقائق اللي بيشتغلهم الكباس لان ممكن يكون نقص في الشحنه ولا يوجد في الاجهزه الجديده لوبرشر

Eng Omar Hameda
من قبل Eng Omar Hameda , Technical Support Manager , Phoenix Advanced Systems.LTD

عيار الثيرموستات

suhaib krasnh
من قبل suhaib krasnh

1.حمل على الضاغط او خلل بالضاغط نفسه يفصل عندما يسخن

2.الثيرموستات معاير على ان يفصل على درجات حراره مرتفعه

3.يجب ان يكون الموضوع عملي اي واقعي كي تحصل على الاجابه الشافيه

والله ولي التوفيق

1_ وجود حمل ذائد

2_ وجود مشكله بالثرموستات

3_ وجود مشكله بالاوفرلود

ahmed masoud
من قبل ahmed masoud , فني صيانة ميكانات مصنع الادوية , شركة فاركو للادوية

في هذة الحالة يوجد اكثر من احتمال الاحتمال الاول  ان يكون علية حمل زائد بسبب انسداد او غلق السلونيد وعدم فتحة وجود عطل بية

ثانيأ يتم مراجعة الزيت الموجود با الكباس

يتم مراجعة وصلات الكهرباء جيدآ

الشريف محمداحمد يوسف احمد رفاعه
من قبل الشريف محمداحمد يوسف احمد رفاعه , مهندس اطفاء وتكييف تصميم وتنفيذ وحصر كميات , شركة فهد فالح للمقاولات الدمام

ياباشمهندس تبريد اي محتوي اذا كان غرفه ولاغيرها اذا عايزين نتحكم فيه تحت اي درجه حراره بواسطه السيرموستات يعني احتمال تكون في مشكله في الثيرموستات

رياض عبده ناجي الصغير
من قبل رياض عبده ناجي الصغير , فني تبريد وتكييف , ابو مختار

اعتقد ان هناك عدة خيارات وهي :

1- هناك حمل كبير على الضاغط

2- هناك خلل في الضاغط

3- الثرموستات معاير بدرجة حرارة عالية

1- حمل على المتور مما يؤدى الى فصل الافرلود

walid dawood
من قبل walid dawood

تكيف يونيون اير 1/5 حصان في الاول كان جيب e2 علي الشاشة غيرت حساس المخبر وحاليا الجهاز بيشتغل فترة طويلة علشان يكيف الغرفة بيشتغل على 25 حولي ساعة بس لما ببفصل مبيشتغلش