ما هو مفهوم كمال الاجسام ؟

كمال الاجسام هو كتمال عناصر الجسد البشري ما هي هده العناصر ؟

تم إضافة السؤال من قبل aziz meftah , مدرب الثقافة البدنية , بنادي الأصدقاء
تاريخ النشر: 2013/11/27
Mohamed Elshawy
من قبل Mohamed Elshawy , بودى جارد , مستشفى الفيروز

كمال الأجسام هو اكتمال عناصر الجسد البشري (الأعضاء والمفاصل) لتتكامل بمحتواك الجسدي (بطنك+ظهرك +صدرك + يديك +رجليك وباقي الأعضاء(الكتف+الرقبة+الفخذين)عن طريق تناسق وتلاؤم العضلات النامية وكلمة كمال (تعني الاكتمال) التي تعني (التوازنالجسدي) أو (الاتزان الجسمي) وذلك يتم عن طريق نماء وبناء العضلات وارتقاء واعتلاءقدرات الجسد(العضلات المتناسقة والمتلائمة والمندمجة والمنسجمة)معا بعضها البعض

Monzer ismael mohamed ismael
من قبل Monzer ismael mohamed ismael , Systems Analyst , QualityCo.

كمال الاجسام هى رياضة رفع احمال او اثقال باشكال تمارين مختلفه هدفها وضع العضلات المراد استهدافها فكل تمرين تحت جهد ينهك العضلة ويهدم الخلاية العضلية عشان جسمك يعملها استشفاء وتتبنى بشكل وحجم اقوى واكبر من الاول ..

عموما مفهوم كمال الاجسام يعتمد على نظرتك ليها كا لعبة ,, انت شايفها ازاى ؟؟

كمال الاجسام بصورة عامه هو انك ازاى تقدر توصل جسمك لاجمل واحلى شكل تقدر تظهر بيه على ستيدج مسرح اى بطولة بتفكر تخوضها فيوم من الايام ...

لو انت عايز صحه ولياقة بدنية ,, هتشوفها كا رياضة جميلة بتمارسها عشان تقدر توصل جسمك لشكل معين زى تخسيس او حرق دهون او زيادة عضلات او تحسين بعض اجزاء جسمك الغير متناسقة مع بعضها..

بالنسبة لاكتمال عناصر الجسد البشرى ده شئ نظرى مش هتلاقى كتير بيفكروا فيه او بيبصوا للعبة دى من المنظور ده اطلاقا

emad moq
من قبل emad moq , مصمم جرافيك , عمل حر

العناصر هى ,,

خلو السم من الدهون ثم نمو العضلات شرط أن تكون متناسقة وهذا يتم بالتدريب المتواصل دون أخذ عقاقير مشبوهة

Hello عبد العزيز المفتاح ، فكرتي من كمال الأجسام على معالج فيزيائي خبير اللياقة البدنية هي تعتمد في أهدافك اللياقة البدنية. إذا كان لي أن اختر الشعار الرئيسي في الحياة هو أفضل، تبدو أفضل و أفضل خطوة"! بناء طفل لا لي. أحب أن الهيئة Pedro Moel على الموضة وليس منشئ جسم. مصمم على هيئة صلبة يبدو نعم يوجد الكثير ولكن العضلات . شكرا ! alexonyc

العزب عاطف
من قبل العزب عاطف , عامل فنى , شركة الغزل والنسيج

لياقة الجسم ونفتيح اجسم

Mouhcine Bouziani
من قبل Mouhcine Bouziani , Marchandiseur Visuel , Abc

تناصق العضلي للجسم حيث القوة والبروز العضلي

محمود احمد عاصم
من قبل محمود احمد عاصم , مشرف صاله الحديد , وقت اللياقه

تحفيزعضلات الجسم الى النمو من خلال التدريب ومن ثم تغذية العضلة واراحتها