ما هي اقوي البرامج في قواعد البيانات او ادخال البيانات لكبري الشركات و البنوك؟

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Mohamed Ibrahim Ali ali , سكرتير تنفيذي , مكتب اسكندرية لعموم التصدير
تاريخ النشر: 2013/11/18
chihab salem
من قبل chihab salem

أوراكال و ماي اسكيول هما من أقوى استخداما خاصة اوركل كم انها اشهر على اطلاق

mohammed مصطفى كامل حسن
من قبل mohammed مصطفى كامل حسن , أخصائى حاسبات الكترونية - ثالث , جامعة المنصورة

الاوراكل طبعا هى اكبر قاعدة بيانات الجين

samia kaabi
من قبل samia kaabi

الاوراكل بالتاكيد يعد من افضل البرامج المستخدمه في غالبيه البنوك الكبرى والشركات كماانها الاشهر على الاطلاق

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

الاوراكل بالتأكيد هي اكبر قاعدة بيانات تستخدم ومنها مسمسيات وبرامج كثرى اشهرهم ساب