كيف تقنع العميل أن يشتري المنتج؟

تم إضافة السؤال من قبل Amir Zidane , sales manager , We - Telecom Egypt
تاريخ النشر: 2023/09/14
Nevine Mostafa
من قبل Nevine Mostafa , سكرتيرة تنفيذية , metlife insurance

اول حاجة اعملها لازم اتعرف علي العميل واعمل كسر الجليد وبعدا لازم وقت ال presentation اكون مركزه في عين العميل عشان التواصل وقبل ما اقنع العميل بالمنتج لازم أنا الاول اقتنع بالمنتج عشان اعرف اسوق المنتج أي أن كان المنتج وبعدا ابدا بعرض مميزات المنتج اللي معايا سواء عقارات تأمين عربية أي أن كان المنتج ودائما لما اسوق منتج ابقي عندي إصرار داخلي أن العميل لازم يشتري المنتج واي اعتراض لازم يبقي عندي الرد عشان اقفل عليه اي محاولات لانه ما يشتريش المنتج