ما متوسط اجر الصنيعي السنجر في شركات الملابس الجاهزة ؟

تم إضافة السؤال من قبل yasser abodif , ترزي سنجر , دودو فاشون
تاريخ النشر: 2013/11/07
yasser abodif
من قبل yasser abodif , ترزي سنجر , دودو فاشون

متوسط اجر الصنيعي ثلاثة الاف جنية

Mohamed Alamir
من قبل Mohamed Alamir , صنايعى , الاندلس

على حسب الانتاج وفية القطعة التى يعمل بها

ibrahim
من قبل ibrahim , مشرف خط , فيلوستى ابارلز

متوسط اجر الصنيعى السنجر يختلف من مرحله الى  اخره حسب الخبره

محمود السيد عوض الله محمد
من قبل محمود السيد عوض الله محمد , مشرف خط انتاج , امبى انتر ناشيونال للصناعة

فى مصر يتراوح اجر الصنايعى حسب كفائتة  ما بين1300 الى1000

محمد فؤاد حافظ حسن
من قبل محمد فؤاد حافظ حسن , مدرس اول ملابس جاهزه , مدرسه سعد الشربينى الثانويه الصناعيه بنبروه

الاجر حسب المتفق عليه وحسب مدى خبره الصنيعى والسرعه فى الانتاج حيث ان بعض المصانع تعتمد فى الاجر على انتاج القطعه وتقريبا الاجر المتعارف من1500الى2000 جنيه

خالد محمود السيد بركات
من قبل خالد محمود السيد بركات , كاتب , شركة احمد الزناتى لتجارة الاخشاب

1250جنيه

samer al zarw
من قبل samer al zarw , مدير محلات , شركة فرونتي للملابس الجاهزة

هية ليسة محدده بختلاف مستوى خبرة  الصنيعي وسرعة انتاجه