هل يجيب عليك ان تكون ملم بالمعلومات الكافية عن المنتج الذي تروج له او تبيعه؟

تم إضافة السؤال من قبل hassan shalaby , اخصائي تسويق ومبيعات، ومدرب مهارات معتمد من جامعة نوتنجهام بالمملكة المتحدة وجامعة عين شمس بالقاهرة , Galal Al , Sharif _Trading
تاريخ النشر: 2022/10/12
mohamed saif
من قبل mohamed saif , Sales Manager , Royal sharm

، المنتجات في أحد البارات في امريكا ، العميل أمامه ويشرح له زجاجه الخمرا صنعت ، وفين وليه ومن ايه. واسمت الزجاجه ديه ليه بالاسم ده كل شي عن المشروب الي في ايده أدرجت لم يحدث بيكون مذاكر كل شي عن تاريخ كل زجاجه.

Mustafa El Mohandes
من قبل Mustafa El Mohandes , Senior Business development executive , OLX Egypt

No, knowledge is important, But People will buy YOU first. Learn to identify different types of personalities to become better at closing.