ما معني عندما امشي من شركة واقبض اخر قبض بالفيزا ان يقوم البنك بارسال رسالة يقول فيها ان رصيدي بالسالب وهل كدا ف مسؤلية عليا ؟

كنت فى شركة وقبضت شهر وعندما مشيت نزل لي الشهر الاخر على الفيزا وفى شهر1 ارسل البنك لى رساله يقول لي بان رصيدي فى بالسالب ما معني ذلك وهل ف مسؤلية عليا

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Khairy , senior site civil engineer , lavista development
تاريخ النشر: 2021/01/05
aya ahmed
من قبل aya ahmed , Technical Support , Xceed

هو لو حصل كده اكيد الغلط على اكيد اشتغل اكيد قصر فى حاجة ..خلت رصيده كده فيحاول يشوف هو قصر فى اه ويصلحه اكيد ان شاء الله النتيجة حتكون مختلفة

يعني لايوجد لديك رصيد في الشركة ولايكون هناك مسؤولية عليا

ممكن ان يظهر بكشف الحساب الرصيد بالسالب وهذا يسمى سحب على المكشوف ولكن في دفاتر المنشأه لايظهر حساب النقدية بالبنك بالسالب حيث يتم معالجة عملية السحب ع المكشوف