انا كنت خدت كورسات سيفتي كان فضلي كورس واحد بتاع اخصائي فواحد صحبي قالي سيبك من السيفتي وخد كورس hvac ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Atef Abdullah , Qa/qc Refrigeration Engineer , elarabygroup
تاريخ النشر: 2020/02/22
Ahmed Atef  Abdullah
من قبل Ahmed Atef Abdullah , Qa/qc Refrigeration Engineer , elarabygroup

 انا طالب في كليه التعليم الصناعي الفرقه الرابعه قسم تبريد وتكييف