اى طريق سوف تسلك من هذه الطرق ان اتيحت لك الظروف الماديه؟-معادلة شهادتك من(امريكا-استراليا-كندا-المانيا-اليابان)للاعتراف بشهادتك العلمية ثم الهجره؟

فضلا اختار اجابه واحده واذكر سبب اختيارك؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Khamis , Owner , Khamis Group
تاريخ النشر: 2013/10/30
Futoun KHer_bik
من قبل Futoun KHer_bik , مكتبي الخاص للخدمات القانونية , مكتب المحامية فتون خيربك

بكندا

Dyana Alamro
من قبل Dyana Alamro

بأميركا حيكون الوضع كتير مناسب لكن بفضل كندا لأسباب كتير ممكن تكون متاحة اكتر من اميركا

اتوقع المانيا هية البلد اللي لح اختار لانا متقدمة بمجال عملي كتير

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

انا لست مهتم بذلك ولكنني انصح المهتمين باجراء المعادلة في كندا والسبب هو ان هناك عرب نجحوا فيها واصبحوا متميزين بتخصصاتهم من خلال تشجيع الدولة لهم ولا تنظر الى الجنسيات..

taha amer
من قبل taha amer , Finance Manager , Arabia ‎Holding

امريكا