امسكنا دفاتر ف بداية2018 ايه المفروض عليا اني اعمله كمحاسب علشان اظبط حساباتي واعمل ميزان مراجعه مظبوط . افيدوني ولكم جزيل الشكر والتقدير ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد حسني
تاريخ النشر: 2019/08/27
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

يفضل الاستعانة ببرنامج حسابات بسيط يمكنك بموجبه ادخال القيود المحاسبية واعداد ميزان المراجعة ومن ثم اعداد القوائم المالية بناء على ذلك

Mohamed Anany
من قبل Mohamed Anany , Finance Manager , Team for International Trading LTD

ابدأ بالترصيد لكل حساب و خد رصيد كل حساب مع ارصدة رأس المال و خلافه و كون ميزان المراجعة و بعد ذلك اعمل الميزانية و قائمة الدخل وباقي القوائم من ميزان المراجعة

محمد أبو طالب
من قبل محمد أبو طالب , Senior Accountant , ELhelbawy for biomass industry

زي الاستاذ ايمن ما اتفضل ... لكن تختلف على حسب الطريقة الانجليزية ام الفرنسية ... ممكن توضحلي ؟؟ مسميات وطبيعة الدفاتر ... اليومية فقط سبيك من دفاتر الاستاذ المساعد

...تحت امرك