انا عندى شركة للتصدير والاسترات مقرها ايطاليا وارغب التعامل مع دول عربية؟

نحنو مستعدون لتصدير اي شي ادويه معدات سسيارات اي متطلببات من اى دولة اورربيهه تصدير كل شئ قانوني المسموح للتصدير

تم إضافة السؤال من قبل رمضان محمد علي حسين , مهندس لاترونك , شركتي
تاريخ النشر: 2019/07/21
Mostafa Hakem
من قبل Mostafa Hakem

بالنسبه للادويه ايه المنتجات اللي ممكن نستوردها منك كمصدر انتظر رد حضرتك

رمضان محمد  علي حسين
من قبل رمضان محمد علي حسين , مهندس لاترونك , شركتي

العملاء  الصق في التعامل مع معرفة كل البياننات للممنتج والموافقه علية  وتقديم كل وسال الاتتصاالوررد علي كل سؤالخدمة