كيف احصل علي رخصه في صيانه الطيران في الشرق الاوسط؟

تم إضافة السؤال من قبل kamal abd el-rhman musa frah KAMAL ABD ELRHMAN , مهندس تقني , alfa air lines
تاريخ النشر: 2013/10/28
Mohammed Adel Fahmy Masoud
من قبل Mohammed Adel Fahmy Masoud , مهندس صيانة , المصرية للسيارات

أولا : لازم يبقه معاك بكالوريوس هندسة الطيران أو الميكانيكا

ثانيا : تأخذ كورس basic مدته من6 الى8 شهور وبعد ذلك كورس without ومدته حوالى14 شهر .

وبعد كده تاخذ طراز الطائرة ال انت محتاجه .ده النظام ال متبع فى مصر