ماالحمكة من اهتمام العميل اكثر من الموظف حتى لو كان العميل على خطأ؟

علما ان ليس كل العملاء بنفس مستوى فهم موظف للحاجة المقدمة له

تم إضافة السؤال من قبل Mansour Idris , HSE Officer , Train Operation
تاريخ النشر: 2018/12/11
Mohamed Mohaker
من قبل Mohamed Mohaker , مراجع خارجي , Egyptian Certified Public Accountants (ECPA)

لان العميل اذا تم اكتسابه هيتم ترويج للمنتج خاص بك وهيجعل سمعة منتج في ارتفاع وهينصح الاصدقاء بتعامل معه ولابد من احساسه بالاهتمام الزائد على مصلحة الموظف وارضاءه لانه دائما على حق ويكون هو اللى هيستفاد من الخدمة المقدمة من اجله لذلك لابد من ارضاءه على اكبر قدر من الامكان وقوة تحمل الموظف لانه هو اللى يستطيع تعريف المنتج بصفة جيدة مع كل العملاء بمختلف اعمارهم وتعليمهم وفهم مدي احتياج العميل لتقديمه له ومساعدته مع احترام المكان اللى بيعمل به لرفع مستوي الشركة من الاحترام والتقدير من قبل العملاء