انا حاصل على بكالوريوس إدارة اعمال شعبة نظم ومعلومات إدارية ايه الدورات التدريبية اللى ممكن اخدها ترفع من مستوايا ؟

تم إضافة السؤال من قبل Moataz Ahmed Mohamed Elmahdy , Marketing & Adv Dept. Manager , الصرح للسياحة والسفر
تاريخ النشر: 2013/10/24
Ahmed Yahia
من قبل Ahmed Yahia , Digital Marketing Web Designer , M.H. Alshaya Co.

تقدر تاخد كوري PMP دا هيفيدك جدا في ادارة الاعمال

Ahmed Elzayat
من قبل Ahmed Elzayat , مدير حسابات وامين خزينه , Pil

انصحك تثقل مهاراتك باللغه وايضا دوره في برنامج اكسيل

Malak Nairat
من قبل Malak Nairat , العلاقات العامة , الزنبقة الدولية لاستيراد و التصدير

في كتير دورات ممكن تغيد بالنسبة الي اخدت تسويق الكتروني واخدت توفل ودراسات جدوى فيه وموارد بشرية

RAZAN ABDIEN
من قبل RAZAN ABDIEN

يمكنك اخذ دورة تدريبية في الاوركل او c++او