انا طالبة في كلية تجارة انجلش ماهى الكورسات التى يجب اخذها لتنمية المهارات والمطلوبة في سوق العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل يارا احمد
تاريخ النشر: 2018/08/27
Islam Soliman Mohamed Soliman Mohamed Kamhawy soliman
من قبل Islam Soliman Mohamed Soliman Mohamed Kamhawy soliman , Supervisor - Electronic Payment Systems Operations , National Bank Of Egypt

1- لازم تقوي الانجليزي اكتر واكتر ويبقي اهتمامك بيه كبير جدا لانه بصرف النظر عن ان بكالريوس التجارة بيفتح مجالات كتير ، فالانجلش بيفتح مجالات اكتر.

2- علي حساب بقي بعد كدة انتي حابة اي كارير ، لو كارير البنوك مثلا فيبقي تروحي المعهد المصرفي وتشوفي الكورسات المتاحة ايه.

3- لو كارير ال HR وده كارير اجمل من كارير البنوك كمان ، بس لازم تستثمري في نفسك وتاخدي الكورس الخاص بال HR في اماكن معتمدة وكبيرة زي الجامعة الامريكية او eslasca .

4- عاوزة تجيبي من الاخر ومتضيعيش وقت برضه وفرصة تستفادي باللي انتي فاكراه من الكلية ، انصحك تاخدي MBA برضه في اماكن كبيرة ومعتمدة زي الجامعة الامريكية او eslasca او الاكاديمية البحرية.

5- ربنا يوفقك