انا في كلية تجارة انجلش وهسافر الخليج اي المؤهلات او الكورسات اللي المفروض اخدها عشان تساعدني وتخليني ابقي في شغل كويس؟

تم إضافة السؤال من قبل احمد امبابي
تاريخ النشر: 2015/09/16
احمد جلال محمد شاهين
من قبل احمد جلال محمد شاهين , محاسب عام , شركة محمد الناجي للمقاولات العامة

الارتقاء بمستوي اللغة الانجليزية بالاضافة الي الحصول علي احدي هذة الشهادات  :

                                                                                       شهادة محاسب إداري معتمد  CMA

  CPA     محاسب محترف معتمد

 درجة الماجيستير في المحاسبة