ما هي المصادر التي يمكن لمندوب مبيعات التامين الحصول من خلالها علي قواعد بيانات للعملاء ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Hamdy , Insurance Agent , Egyptian Life Takaful _GiG
تاريخ النشر: 2018/08/07
عبدالعزيز العويدان
من قبل عبدالعزيز العويدان , موظف استقبال , الشركه المتحده للصناعات الزجاجيه

البنك سما معلومات عن الراتب مدة العمل

Rania Abdulsalam
من قبل Rania Abdulsalam , اخصائية موارد بشرية , مجموعة الدكتور محمد ديب عيد

من خلال شركات متخصصة في تكوين قواعد بيانات وبيعها

  1. دائرة المعارف  والاقارب
  2. الصحف المجلات الاعلانات
  3. الطواف
  4. الزيارات ما بعد خدمة العملاءملاحصة : بعد جمع المعلومات عن الهدف يتم التصفية حسب الدخل او العمر او الحالة الاجتماعية اوالصحة

ahmed abdelhay elshatanofy
من قبل ahmed abdelhay elshatanofy , محاسب - مدير معرض - مراقب مخازن - أخصائي دعم مركزي ( تخطيط و إنتاج ) , نستله ( بست تشيز )

من الممكن الحصول علي تلك المعلمات من بعض الأماكن ك ( معارض التحف و الأنتيكات و النجف الراقي ) وغيرها من نفس المستوي للوصول إلي المستهلك المنشود و نسب إتمام التعاقد ستكون أكبر من أي مصدر أخر علي ما أعتقد .

Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb
من قبل Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb , Insurance agent / Producer , Albaraka Insurance Company

لك الشكر الجزيل , اننى أرى ان مندوب المبيعات لا يحتاج الى بينات العملاء بشركة التامين وهم المؤمن لهم ولا يمثلون له هدف للتسويق والانتاج اذ انهم مؤمن لهم مسبقا"وليس طالبى تامين ويبقى على مندوب التامين الناجح أكتساب عملاء جدد  وبالتالى يخلق له محفظة خاصة به ولايلجأ لمحفظة شركة التامين التى لاتفيده ولا تضيف اليه شىء

مع خاص الشكر والتقدير

Jamal Rashed Al Numan
من قبل Jamal Rashed Al Numan , Processing Analyst , FGF Management Services – Top 5 Channel Distributor for Emirates NBD

ممكن بناء علاقات متينة كشركة مع شركات مبيعات السيارات مقابل اتفاق معين على عمولة "في حال لم يكن لديهم شركة تأمين خاصة بهم"

Dr_Ashraf Mahmoud
من قبل Dr_Ashraf Mahmoud , Professor/Independent Instuctor , Brooklyn Business School

من خلال شركات متخصصة في تكوين قواعد بيانات و بيعها research companies و هي الوحيدة اللي من حقها تبيع البيانات دي غير كدة مش قانوني

Mahmoud Elsharief
من قبل Mahmoud Elsharief , Accountant , Tahwel Financial Consulting Co., Ltd

من خلال شركه التامين نفسها هناك قسم مخصص لخدمه العملاء بيبقي مسجل عندهم كل معلومات العملاء ده لو حضرتك بتسالي عن العملاء الحالين

لو محتاجه تعرفي عملاء  جدد يبقي طريقين  اولهم صحاب معارض السيارات وده لازم تعملي معاهم تواصل واكيد هيبقي ب اغراء مادي لانهم بيكون عندهم مناديب كتير لشركات مختلفه..لازم يثق فيكي ولازم ياخد نسبته علي كل سياره محتاجه انك تامني عليها

المصدر الثاني بيبقي توكيلات تصليح السيارات  وهتبقي بارضو نفس فكره اصحاب معارض السيارات

دول اكتر اتنين ممكن يكون عندهم المفيد في موضوع عملاء جدد لشركات التامين