محاسب في مدرسه الشغل عباره عن بيانات وحسابات بتتسجل علي برنامج خاص بالمدرسه وحاسس ان مش هكتسب خبره خالص ده ممكن انسي المدين والدائن بماذا تنصحوني؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Youssef , Photographer , cairo photography club
تاريخ النشر: 2018/06/06
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

اعتبرها مرحلة وطور نفسك وتلقائى بعدل الله هتتنقل الى مكان يليق بقدراتك فى الوقت المناسب