ما هى المعالجة المحاسبية لاثبات قيمة العقار بغرض التأجير او البيع هل اصل ثابت ام متداول وكيفية اهلاكه؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Emara , Odoo Functional Consultant , At Albassami International business Group Company
تاريخ النشر: 2018/06/02
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

بغرض التأجير هيكون اصل ثابت عندك واهلاكه قسط ثابت عادى جدا اما بغرض البيع هيكون متداول