افضل تسويق الكتروني: كيف يمكنني تهيئة موقعي لمحركات البحث وتحسين ظهوره على الانترنت؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/05/27
Yahia Alzahrani
من قبل Yahia Alzahrani , مشغل تموين طائرات , الشركة العربية لتجارة المواد البترولية

1 تصميم محتوى جيد يجذب الزوار

2 البعد عن العبارات الغير مفيدة او الجمل التي تحتاج إلى شرح وتفصيل

3 اختيار اسم الموقع بشكل يعكس نشاط الشركة

4 اختيار اسم له معنى ودلالة للنشاط

Mohammed Salamah
من قبل Mohammed Salamah , Marketing Coordinator , Alsahab for filling and packaging

اولا يجب ان يكون اسم الشركة مميز و ملفت للنظر ثانياً يجب ان يكون لديك خطة عمل ثالثا لابد من استخدام Google Adword للعمل على تحسين ظهوره على مواقع البحث

Ahmed Hamdy Fetih
من قبل Ahmed Hamdy Fetih , مبيعات وخدمة عملاء , نيو كار

المحتوى الجيد هو اهم وسيلة حذب فى المقام الاول ودقة أختيار العبارات الجيدة والتصميم الجيد هم أفضل الوسائل لذلك

احمدفولي علي محمد
من قبل احمدفولي علي محمد , طباخ مطعم , مطعم لسلام

1- اليوتوب

2-اقنع  الناس بل منتجه

3-طريقة التسويك الصحيحه

Muohamed Anas Mohamed
من قبل Muohamed Anas Mohamed , digital marketing specialist , Egypt2host

لكى تقوم بعمل تهيئة محركات البحث فلابد أن يمر موقعك بعدة مراحل

1- عليك إختيار دومين واضح وسهل ويفضل أن يحتوى على كلمة من الكلمات المستهدفة

2- عليك إختيار خطة إستضافة جيدة لموقعك بدون بطئ او وقوف متكرر

3- إختيار السكربت الانسب لنشاط موقعك

4- تركيب الادوات والاضافات اللازمة التى تساعدك فى تنفيذ خطتك

5- كتابة محتوى حصرى 100% يسهل على الزوار وقراته وفهمه ويكون جذاب دون ملل

6- تحديد الكلمات المستهدفة للموقع وووصف جذاب وعنوان يصف موقعك

7- تسريع الموقع فسرعه الموقع أمر هام جدا لتحسين محركات البحث

8- إنشاء صفحات أجتماعية للموقع ووضع الموقع بها مع اضافة محتوى فى هذه الصفحات

9- تقديم موقعك لجوجل وملف Sitemap منسق وبدون تكرار فى المحتوى

10- متابعة موقعك فى جوجل وادوات مشرفى المواقعى وتطوير الموقع بإستمرار وتجديده

هذه طرقى التى أستخدمها منذ حوالى 10 سنوات وحتى الان فى تحسين محركات البحث ولدي الكثير من المواقع التى تظهر فى النتيجة رقم 1 فى جوجل والصفحة الاولى

يمكن الإعتماد على منصة يوتيوب عن طريق فديوا تسويق معين بكلاماته الدلالية وبناء باك لينك له قوي عن طريق المنتديات بالتالي يتصدر أولى نتائج البحت

mohamed saad
من قبل mohamed saad , Senior WordPress developer , Innostead

  • اولا التصميم الجذاب البسيط
  • ثانيا استخدام تقنيات السيو مثل تحسين سرعة الموقع وبناء الروابط والسكيما وغيرها من التقنيات العديدة التي تحسن من فرصة ظهور الموقع علي محركات البحث

خالد الحربي
من قبل خالد الحربي , Data Controller , gcs, abulateef jameel

دراسة مااريد طرحه قبل الاعلان عنه وايجاد افضل الطرق لجذب المتسوقين بوضع نفسك في محل المتسوق والتفكير في كيفية الوصول لما تريد طرحه.

افضل الطرق لتحسين ظهوره هو:

1- العنوان

2- استخدام مواقع كاليوتيوب بوضع فديوهات تليق بالمنتج.

3- تسهيل وصول المتسوقين اليك.

ahmed salah
من قبل ahmed salah , seo specialist , brandova

الاول لازم تعمل تحليل للمجال بتاعك ويفضل عن طريق متخصص seo يجيبلك كل الكلمات السهلة اللي تقدر تتصدر بيها بسرعة

ثانيا لازم تعمل خطة محتوي وتقدم محتوي ممتاز وحصري وسلس ويفضل انه يحل مشكلة

ثالثا تحسين الموقع داخليا on page seo وده يتقسم لكذه نقطة

جودة المحتوي اللي بتقدمه

تحسين ال title tags

تحسين الصور وتضيف alt tag للصور وكمان الميديا التانية والملفات

تحسين بنية الموقع من عناوين

تحسين السيو للمحتوي

تحسين العنوان لازم الكلمات المفتحية تظهر فيه بشكل جيد

الربط بين المقالات دخليا

الاهتمام بسرعة الموقع ببساطة لان عناكب جوجل مش هتدخلك كتير لو الموقع بطئ غير طبعا خبرة المستخدم

الاهتمام بان الموقع يكون متجاوب مع الهواتف

بعد كدة تبدا مرحلة ال off page لازم يوميا تنشر مقالاتك علي السوشيال ميديا

ولازم تعمل خطة لبناء باكلينكات علي المواقع ليك

ده باختصار شديد ممكن يساعدك واهم حاجة اتعلم تبحث علي جوجل