هل موظف التسويق لازم يكون عارف اسعار الشغل اللى بيسوقه والا اللى بيتكلم فى الاسعار مع العملاء هو مندوب المبيعات؟

تم إضافة السؤال من قبل malek adel
تاريخ النشر: 2018/04/08
عبدالله الغامدي
من قبل عبدالله الغامدي , محاسب صندوق , مخابز واسواق بدر الدين

اولا هو ليس شغل بل سلعه او خدمة

ثانيا مندوب التسويق في غالبية الشركات يعرض السلعة خارج مقر الشركه او يسوق لها وهذا يقتضي انه لن يأخذ المندوب معه

ثالثا وهو الاهم ان من اسايات المسوق ان يكون على معرفة تامه بالسلعة او الخدمة و اهم مافي السلعة سعرها

مع العلم ان مندوب المبيعات والمسوق ليس بينهم فرق جوهري بل ان الاول يشمل الثاني

اسف على الاطالة وشكرا