لماذا لم يتم طلب مساحين حديثى التخرج الى سوق العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل omar elgamal , مساح عام , جمعية المساحه المصريه
تاريخ النشر: 2013/10/19
hosam amir hassan sham
من قبل hosam amir hassan sham , مهندس موقع , مكتب مقاولات زير ون

لا فى شركات بتطلب حديثى التخرج تابع الاعلانات كويس والافضل انك تاخد خبره هنا سنه او اتنين عشان تلاقى فرصه كويسه

Medhat Ibrahim Abdul Khalek Ibrahim
من قبل Medhat Ibrahim Abdul Khalek Ibrahim , Executive Secretary , Contrato for Integrated Contracting

  1. لأسبباب تتعلق بالراتب ولاسباب اخرى وهي انه طبيعة العمل لديهم لا تضطرهم الى الاستعانة بخبير مساحة فالعمل بسيط ومحدود اما اذا كان العمل بحاجة لخبرة كبيرة فلا شك ان الخبرة ستكون المعيار

omar elgamal
من قبل omar elgamal , مساح عام , جمعية المساحه المصريه

حضرتك كنت اود ان التحق بوظيفه

nizar al-bearat
من قبل nizar al-bearat , Surveyor , Different companies

لان المساح ذو الخبرة يطلب راتب مضاعف عن الخريج