ماهى انواع المحابس التى تستجدم فى خطوط مياه الشرب؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed esmael Nofal nofal , مراقب , بن سمار للتجاره والمقاولات
تاريخ النشر: 2017/11/18
ahmed ammar
من قبل ahmed ammar , مهندس تنفيذي , شركة مياه الشرب بالقاهرة الكبري

محبس فراشه ومحبس سكينة ومحبس هواء ومحبس عدم رجوع لو المحبس مفتوح تماما يبقي السكينة افضل لأنه اقل في الاحتكاك  ولو مفتوح جزء من المحبس يبقي الفراشة ومحبس الهواء يوضع علي خطوط الطرد ولعلي نقطة في الشبكة وعدم الرجوع على خطوط الطرد ومحابس امان safty valve