الفرق بين الوظائف الاساسية والوظائف التنفيذية في ادارة الاعمال؟

تم إضافة السؤال من قبل Nerouz Jalabı
تاريخ النشر: 2017/10/08
احمد خليل
من قبل احمد خليل , مهندس مدني (مدير مشروعات) , الغانم للمقاولات

ادارة الاعمال تكمن اولا في الادارة العامة للمشريع وهي الادار ة المختصة بوضع

الخطة العامة للمشريع وسياسة العمل وتوزيع الاعمال علي الافرع المختصة والتنسيق بين الاقسام وتوفير

جميع احتياجيات العمل من مستلزامات تكنية وبشرية حتي يمكن مسائلة وتقيم الاقسام

اما الادارة التفيذية هي المسولة عن تنفيذ الاعمال ووضع البرامج الزامنية المناسبة طبقا لمدة المشروع والحصول علي افضل جودة ممكنا ورفع التقرير

للادارة العامة والقدرة علي مواجهة اي صعوبات في العمل والربط بين الاقسام المختلفة دون المطالبة بمدد زامنية او تكلفة مادية قدر الامكان

ahmed Mohamed Ashraf Elewa Gonemy
من قبل ahmed Mohamed Ashraf Elewa Gonemy , مدير السلامة و الصحة المهنية , عثمان جروب(عثمان احمد عثمان)

مثل للتوضيح

وظيفة اساسية مكتب فنى

وطيفة تنفيذية مهندس مشرف مساح الخ

ادارة اعمال مددير مشروع مدير منطقة مهندس

Mostafa gamal ahmed  gamal Ahmed
من قبل Mostafa gamal ahmed gamal Ahmed , ادارى , جولدن

النوع الاول هى طريق الشغل اللى حنشتغل بيها  ام التانى  هى المنفذ لطريق العمل و انجاح الشغل و عدم تكلفته اى خساره تانيه او دفع ياعنى بالبلدى كده (زيتهم ف دقيقهم )

Salem Mohmmad lamia kedoh
من قبل Salem Mohmmad lamia kedoh , سكرتيره تنفيذيه , التغطية الآمنه

الاساسية/ يختص بتشريع العمل

التنفيذي/يؤدي المهام التشريعية ويراقبها