ما هو اول شئ يخطر على بالك لو شعرت بحدوث زلزال وانت فى الطابق العاشر ؟

تم إضافة السؤال من قبل هشام عمر حسن مفتاح , رئيس مجلس الادارة , وزارة التربية والتعليم ------ شركة النور والضى
تاريخ النشر: 2013/10/18
PRADEEP MEHRA
من قبل PRADEEP MEHRA , CEO , Angel international Inc.

Thank you for addressing your question to me. The first thing that will come to my mind is that I will prey god to protect my family in case any thing happens to me if the earth quake is severe.

Faisal Al Otaibi
من قبل Faisal Al Otaibi , Finance Analyst , Confident

التوكل على الله والاستغفار

Adel Mohammed Osama Ibraheem
من قبل Adel Mohammed Osama Ibraheem , Network Marketer (Freelancer) , Uniway

اول شئ طبعا هاقول الشهاده وبعد كده هحاول اطلع لسطح العمارة علشان ممكن مايكونش فى وقت لنزولى الشارع وطبعا اللى ربنا عايزه هايكون