كيف تستطيع السيطرة على اعصابك ومواعيدك وعلاقاتك فى العمل وخارج العمل وانت تعمل تحت ضغط كبير جدا معنوى ومادى ؟

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Nasser , مدير تنفيذى , المصريه لاعمال الاولومينوم
تاريخ النشر: 2013/10/13
امنية عدلى محمد محمد صيام
من قبل امنية عدلى محمد محمد صيام , اخصائيه شؤن طالبه وشؤن خرجين , المعاهد العليا كينج مريوط

بسيطر على اعصابى بالسكوت وان اتحاشى اى عامل يخرج مالديا من مسواء اذا وجدت وغالبا ماباخد اعصابى داخليا وانا من  طبيعتى بهدا بعد وقت من السكوت والاستغفار اعمل تحت ضغط شغل فى وجود شده اعصاب وملتزمه بان اخلص الشغل ده بعمله لان بحب ابقى جديره باللى اطلب منى حتى لو اتضح لى بعض الاخطاء ولكن سرعان مااعلجها بالاعتزار اولا وتقبل الضغط ثاينا مع تصحيها وعدم تكرارها ماديا دايما بسبها على ربى الرزاق يرزق من يشاء بغير حساب