عند وجود خلل في بدء تشغيل سياره تيوتا 2003 بنزين مع مرعاه اتمام صيانة كامله وتغير طلمبه دخ البنزين ما هو سبب تأخر تشغل موتور تيوتا؟

تم إضافة السؤال من قبل adel abd el-malak saed abd el-malak , فني كهرباء سيارات , شركه النيل
تاريخ النشر: 2017/05/17
AHMED EEFAT ABD EL KADER HASSAAN
من قبل AHMED EEFAT ABD EL KADER HASSAAN , مدير , HAS للاستيراد

غالبا ما يكون العطل من الموبينه او البوجيهات واكثر شيوعا الموبينه