اثناء عرض المنتج علي العميل لقيته بيقولك المنتج غالي الناس عاوزه حاجه رخيصه وانا بتعامل مع شركه كذا ومنتجها ارخص من منتجكم ردك علي سؤاله هيكون ازاي؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/04/28
FIRAS ABOUD
من قبل FIRAS ABOUD , صيدلاني , صيدلية فراس

السعر مقابل الجودة

ومتل مافي ناس بدا شي رخيص كمان في ناس بتطلب الغالي لقناعتها انو افضل واكيد حضرتك بيمرق عليك هيك نوعية من الناس رح يكون الجواب نعم اكيد .

نحنا بدنا هي الشريحة من الناس لتشوف فعالية المنتج عليهم وانا واثق لما بتشوف الفعالية وهاد اكيد يلي بيهمك رح يصير المنتج تبعنا هو خيارك الاول للغالبية الكبيرة من المرضى حتى لو حسو انو السعر شوي مرتفع

صدام  عبداللطيف
من قبل صدام عبداللطيف , مسوق , أشعة بانوراما - مكتبة الانوار للقرطاسية

أول شي عرف العميل بقوة منتجك مثل المنتج حقي حاصل علي شهادة الايزو ومعترف به عالميا اذا كان يحتوي على ذلك والجودة في المتج وايضا عمر المنتج الافتراضي والخدمات المجانية مع المنتج وغيرها من أسباب القوة في المتج .

واذكر للعمل ضعف المتج الاخر اذا كان يحتوي على ذلك ولما منتجك افضل وماسبب الزيادة في السعر.

Sameh  Eid Ibrahium Soliman
من قبل Sameh Eid Ibrahium Soliman , كيميائي تحليل مواد خام , دلتا جراند فارما

اولا انا بكلم حضرتك عن ( اسم  المنتج)  بذكر فوائد المنتج وجودة  وانه ممكن يسد مكان كام منتج ونتيجه ممتازه وحضرتك ممكن تجربه علي كام حاله وحضرتك هتشوف النتيجه بعين حضرتك

عرض feature and benefit للمنتج وتوضيح ما يميزني عن المنتج المنافس ولماذا منتجي اغلي في السعر من المنتج المنلفس لكل اللميزات الموجودة في منتجي

Islam Mustafa Ali Osman
من قبل Islam Mustafa Ali Osman , Pharmacist , Maternity and Children Hospital

أوضح للعميل مميزات المنتج تبعي التي يتميز بها عن منتج الشركة المنافسة وأخبره بأنه يمكنك الحصول على المنتج الأقل سعرا إذا أردت أو الحصول على منتج بجودة أعلى وأفضل بفارق سعر بسيط جدا

Mohamed Zaki
من قبل Mohamed Zaki , Store Manager , Al malakiya Clinics

هتشرحله أن فى تنافس بين الشركات و دا شئ واضح بالنسبة للعميل من خلال الأسعار المطروحة أمامه بالنسبة للسعر الخاص بالمنتج بتاعك لازم تبقى دارس المنتج كويس علشان تشرحه للعميل وتوضح له جودته لأن ممكن يبقى نفس المنتج وبسعر رخيص بس مفيش جودة أو ضمان لما يحصل في مشكلة