عندي محل جديد، سيتم إيجاره وسيتم تجهيزه معماريا وعمال وبضاعه. هو محل لشركه في البيع بالتجزئة للإلكترونيات. ازاي اقدر احدد التارجيت المطلوب شهرياً؟

ازاي اقدر احدد التارجيت المطلوب . علما بأنه يوجد تكاليف ايجار ومرتبات ومرافق.والي اخره

تم إضافة السؤال من قبل haitham hosny , Sales Supervisor , B-TECH
تاريخ النشر: 2019/05/29
Ali Ahmed
من قبل Ali Ahmed , تلي سيلز , البطل

في هذه الحالة يتم تحديد التارجت بناء علي حجم مبيعات الشركة الرئيسية واسمها بالسوق قبل فكرة المحل التجاري