إذا تمت ترقيتك لكفاءتك من بين زملائك بالعمل فكيف تكون علاقتك بهم بعدما اصبحت رئيسهم بالعمل وديه ام قانونيه ؟

تم إضافة السؤال من قبل رائف سيد حموده على , مدير ادارى , الاسكندريه للاعمال الهندسيه
تاريخ النشر: 2013/10/08
shymaa abo aly
من قبل shymaa abo aly , تسويق شبكى , المنزل

الاتنين ودية وقانونية العلاقة الىودية التى اتكونت بينهم مش هتتاثر بالترقية لكن فى نفس الوقت هو موظف بالشركة قبل ما يكونوا افراد فريق او حتى اصدقاء فلازم يطبق القانون لو حد فيهم اخطا كذا مرة بما يؤثر على مصلحة الشركة

nadia yousif
من قبل nadia yousif , اخصائية تغذية , مستشفى الاحساء

وديه من جانب الزماله اللتي كانت بيننا

ولكن بامور العمل  يجب فيه اتخاذ القوانين  من اجل تحقيق الانضباط