أحد زملائك فى العمل تم فصله من أداره الشركه وقام برفع دعوى قضائيه وطلب منك الشهاده معه أمام المحكمه ضد الشركه وضد مديرك فى العمل. فماذا تفعل ؟

حاول ان تكون صريحا مع نفسك

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/08
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

لن اشهد بغير الحق

الحق احق ان يتبع

الا وشاهد الزور

واخيرا الارزاق على الله

Mohammed Yaseen MBA  PMP®
من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Project Controller , Hayat Communication (www.haytacommunications.com)

Its a very difficult for employees because of choosing to testify against his or direct manager will lead to his dismissal from work for the impossibility of that works company employee is between him and his opponents and always companies are the strongest of the employee due to labor laws designed to serve as a company and attract though the investment was considered to that point will not certify him because Shahdty and lead to the presence of the unemployed to work and the two families have been displaced , rather than single-family.

bassam sabbagh
من قبل bassam sabbagh , المشرف و المسؤول الفنّيّ , مديريّة صحّة اللاذقيّة-شعبة اللايشمانيا و الصّحّة البيئيّة

و الله سأشهد بالحقّ أكان الأمر ضدّ الشّركة أو معها

و من قال أنّ الأرزاق بيد أحد من البشر؟

Sumaya Abu Hussein
من قبل Sumaya Abu Hussein , Head Of Operations , Designer-24

It depends on why he was fired... If he had the right, I would stand by him... only if he had the right,,,

shymaa abo aly
من قبل shymaa abo aly , تسويق شبكى , المنزل

اقول الحق والى حصل ورزقى على الله

صباح حميد غفور سعيد
من قبل صباح حميد غفور سعيد , اداره المحتوى في المؤسسه .المدير العام , منتجه ومصنعه واداره اعمال في الف عافيه هه زار عافيه

 لكوني سيده ولا استطيع ان اذهب الى محاكم او ظروفي تحتم عليه بعدم  التدخل بهيك مواضيع وخاصه اذا صار فيها  محاكم يعني الشهاده لاتنفع داخل العمل وان كان يوجد شخص اخر يدلي بشهادته اعتقد يكون احسن .واعتذر الى زميلي .بسبب تجنب وقوعي باشكلات ومشاكل وقد يرفض زوجي استمراري بالعمل .

الصلح سيد الاحكام.أما إذا لم يتم الصلح فسأقف مع الحق.

Alaa Hassan
من قبل Alaa Hassan , مشرف دعم فنى , Efinance

هى حاصله معايا بس العكس ...أنا اللى رافع القضية و محتاج شهادة زملائى و فى نفس الوقت حاسس بالحرج اللى هما فيه خاصتا إن مفيش أستدعاء رسمى و عشان أعملهم أستدعاء رسمى هتاخد وقت طويل و عشان يحضروا من تلقاء أنفسهم بدون أبلاغ الشركة هيبقى فيه مشكلة ليهم عشان كده أنا مش مضايق منهم و بحاول أجيبها بشكل رسمى خاصتا إننا مش عايز أكثر من قول الحق بدون تلقين منى أو حتى أسألهم هما هيقولوا أيه أنا بقولهم قولوا اللى أنتوا شفتوا و بس من غير أنا رايح أشهد ضد مين ولا مع مين .....

Islam Ahmed El Sayed
من قبل Islam Ahmed El Sayed , Sales Representative , henkel

الرجوع إلى الحق خير من التمادي في الباطل

mezgin aussi
من قبل mezgin aussi , مدير الصيانة , فندق الشيرتون

اذا كانت قضيته عادلة يجب عليك الوقوف مع زميلك .ضع نفسك مكانه