هل يجوز إلغاء توكيل رسمي عام شامل يحتوي على حق البيع للنفس أو للغير بدون حضور الوكيل؟ علما بأن التوكيل لا يحتوي على شرط وجود الوكيل للإلغاء!

تم إضافة السؤال من قبل nabil elsamary , علاقات عامة , الغرفة التجارية العربية البرازيلية
تاريخ النشر: 2017/04/18
Evaa Mounier
من قبل Evaa Mounier

انا عملت توكيل رسمي وكزا توكيل وحبه اني الغيهم بسبب مشاكل مع هزا الشخص اعرف ازاي التوكيلات دى والغييها ازاي

ahmed aly
من قبل ahmed aly

انا بعت توتوك وعملتله توكيل عام وكان لسه بقالي 500جنيه ومخدتش المبلغ هل يجوز لي الغاء التوكيل

Ahmed ibrahim
من قبل Ahmed ibrahim , محاسب عام , شبكة المحامين العرب

السلام عليكم

ان كنت انت من قام بتوكيل الغير لا يشترط وجود الوكيل لانه حق لك الغاء التوكيل في دقائق