ايه هى معايير اختيار فريق العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل shymaa abo aly , تسويق شبكى , المنزل
تاريخ النشر: 2013/10/08
sameh kamal
من قبل sameh kamal , Human Resources Officer , at the LM Egypt Electronic Industries

الخبرة

الكفاءة واتقان العمل

الجماعية وسرعة الاداء

الاحتلرام المتبادل

اهم شرط من شروط اختيار فريق العمل ان يكون مبدع ولهو افق تخيليكبير

Mostafa El-tally
من قبل Mostafa El-tally , Production engineer at boody department ( welding & Finish metal ) , • Al Amal company for vehicles manufacturing and assembly “ BYD factory " from Jan 2013 till the pre

من المهم ان يكون فريق العمل قادر عى انجاز الهمه المحدده منه وان يكون لكل فرد به تميز فى مجال عن قرينه ف نفس الفؤيق

التعاون

العمل الجاد

الاخلاص وحب الاخر