قيل : اٍن الشعب الدي يملك أحسن المدارس هو أول شعب فاٍن لم يكنه اليوم فسيصبحه غدا فمتى سنملك أحسن المدارس؟

inspection pédagogique / conseil pédagogique/ formation des enseignants

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/07
Mariam Youssef
من قبل Mariam Youssef , English Teacher and coordinator , Elquds International School

We can find this type of schools, when we are going to have perfect owners with directed aims not just gaining money.